15. til 18. Januar 2015

COPENHAGEN BRIDGE INVITATIONAL III
& RADISSON BLU SCANDINAVIA IMP PAIRS

Copenhagen Bridge Invitational
DK
UK
Velkommen
Pro-Am
Deltagere
Spillested
Resultater & galleri
Tidligere turneringer
/ Velkommen / Copenhagen Bridge Invitational

Copenhagen Bridge Invitational III

Den første udgave af Copenhagen Bridge Invitational blev afholdt i november 2010. Hovedtanken bag turneringen var at genoplive de glorværdige top 16-turneringer kendt fra tidligere årtier.

I den anden udgave i februar 2013 blev deltagerfeltet udvidet fra 16 til 20 deltagerpar. Turnering var en gigantsucces at dømme ud fra deltagernes tilbagemeldinger samt den massive mediedækning.

Særligt pro/am-turneringen tiltrækker den danske presses opmærksomhed takket være Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens deltagelse, sidste år med den unge franske superstjerne Thomas Bessis som makker. Danmarks Bridgeforbund er begejstrede over atter at velkomme Hans Kongelige Højhed i 2015.


HKH Prinsgemalen hilser på pokerkongen Gus Hansen foran pressen i 2013
Fotos: Christian Arp-Hansen, ArpPhoto ApS

Den danske pokerstjerne Gus Hansen tiltrækker lige så stor opmærksomhed som Hans Kongelige Højhed, omend muligvis fra en lidt anden skare. Den uforudsigelige poker- og bridgespiller deltog i pro/am-turneringen i både 2010 og 2013 med den irske stjerne Tom Hanlonsom makker. Parret vandt endda turneringen i 2010 for øjnene af en måbende bridgeverden. Vi håber at se Gus Hansen igen i 2015.

Alle deltagerne i Copenhagen Bridge Invitational bliver personligt inviterede, ikke blot for deres bridgetitler, men også i kraft af deres charmerende personligheder. Deltagerne vil blive afsløret i takt med, at invitationerne bliver accepteret.


Danmarks Bridgeforbund - T: 4847 5213 - F: 4847 6213 - E: dbf@bridge.dk